7 minutes 'til December.

Och nu - över till något mer roligt! Christmas! Jag har börjat lite smått - jag har införskaffat en stor burk pepparkakor och varm choklad med mini-marschmallows och kanel är min nya metod att slappna av efter stressiga dagar. Men - än finns det inte en enda julprydnad i denna lägenhet. Inga julgardiner, inga tomtar och ingen adventsljusstake, och jag kan inte undgå att känna att jag är ruskigt sent ute för att vara Sara Samuelsson. Och jag inser lite nu och då att jag råkar låta tankarna glida iväg till hur jag bäst kan möblera om lägenheten och hur jag bäst kan lägga upp ekonomin så att jag kan få plats för och ha råd med en fullstor julgran. Skulle gärna knöla in en öppen spis om det hade gått. Future goals!

In other news - imorgon börjar jag flytta. Operation Moving Back. And I've gotta say, jag är på tok för sent ute. Jag har drygt två veckor innan jag ska vara utflyttad härifrån så ifrån det perspektivet är jag ute i hyfsat god tid, men jag vill flytta in så fort jag bara kan och få det gjort och ur världen snabbast möjligast (plus att jag vill krama ut det absolut mesta av julpynt och julmys som det bara går, och det är ingen vits att pynta här nu när det ändå måste ner. Fast helt ärligt kommer jag väl troligen ha kvar julpyntet ända till påsk. För förutom fastan så varar ju sannerligen julen än till påska). Jag har varit sängliggandes mest hela helgen så det är väl inte konstigt att jag nu inte kan sova, så en planerings-stund inför packning och flytt sitter väl bra kan jag tro.

In another-other-nother news. Imorgon är det måndag. Det är den 1 december. Jag flyttar. Det är ett ypperligt tillfälle att påbörja ett litet project. Dear December, here I come.