Skriver brev till min papperskorg.

Hallå! Ibland skulle jag bara vilja sätta mig ner med en stor kopp kaffe, avnjuta den som det svarta guldet som det sägs vara, och känna koffeinet göra susen. Om det bara inte vore så huvvades äckligt. Jag sitter just nu i flyttankar, efterssom jag ännu en gång tar mitt pick och pack och påbörjar ett år på Dalkarlså Folkhögskola. :) Och jag är nästan lite nervös över packningen. Förra året kom jag hem med 5 kollin (hyfsat stora väskor) med kläder, böcker, prylar, sängkläder och ja, allt man kan tänkas ha haft med sig. Mycket var det iallafall. Och då hade jag en rumskamrat. Nu har jag 3 kollin/väskor och jag kan inte komma på vad jag kan ha glömt. Och detta år ska jag bo själv. Kommer mitt rum bli totaltomt på grejer? Fast iochförsig, att fylla ett rum med grejer har väl aldrig varit något problem för mig. Det kommer se mycket ut hursomhelst. 

Jag är ju även åter hemma från min resa söderöver, och jag kan nog säga att den resan är det bästa jag har gjort i sommar. Att bo en hel vecka i ett vackert hus i Alingsås tillsammans med en massa andra underbara Dallas-människor, att laga mat, äta frukost och kvällsmat tillsammans, att vara totalt i gasen och totalt slutkörda tillsammans och hitta på mängder med äventyr. Nog har jag haft det helt okej, nog. Vi hann med västkusten med båt, sol och bad, volleyboll, laga finmiddag, slappardag med stort S, Liseberg med stora bokstäver hela högen (så fantastiskt roligt), och själv hann jag även med att träffa en internetkompis och se bl.a. pingviner och andra roliga djur, och en långpromenad runt Göteborg. Mellan allt detta har detta Dallas-återträff-gäng även hunnit med ett antal fikastunder, o så ofantligt många music sessions - både hemma med instrument och på stan/volleybollplanen/klipporna på västkusten/i köerna på liseberg i form av acapellakörsång, lite skateboard (mest Joel), BANG- och Alias-spelande och även ett antal oväntade folk-på-vift-tillfällen. Och en fantastiskt rolig kväll/natt där jag, Martina och Eveline, övertrötta låg i vårat sovrum och pratade om vad folk kan göra i sömnen. Shit pommes, vad vi skrattade. Och skrattade. Och skrattade. Det var väl ungefär min vistelse i södern. Tack Alingsås! :)

Efter min evinnerligt långa resa hem per tåg, buss och bil hann jag ungefär bara vända i dörrn innan jag var påväg till nästa ställe. Det blev matlagning och häng i Harrbäcken med Maja, Sara och Stina. En avskedskväll eftersom Maja nu flyttat till Visby! Riktigt trevligt, och megagod mat lagade vi, haha! Nu ska jag snart bege mig in till Luleå för att träffa käre Jonas.
 
Ha det gött, i torrt och blött!