Shopping!

Nu är vi hemma efter en vända på stan med hela drösen på 8 pers. Vi har strosat omkring i affärer, mamma försökte få mig att köpa en rosa figursydd dunjacka och jag fick mig en enormt god citroncheesecake. Under mina egna äventyr i alla affärer kom jag på mig själv med att ofta kika efter någon "ekologisk" märkning. Jag vet att H&M har ett mindre sortiment med eko-kläder, men då måste man verkligen fråga efter det, eftersom det - vad jag förstått det som - inte ligger framme i butiken. Någon som vet mer än jag om detta? Tyvärr har jag inget hittat något tecken på eko-kläder idag, men då har jag faktiskt inte heller frågat om det, så det är väl inte så konstigt. Man blir lite skadad av att vara mer miljömedveten, haha. Man väljer med omsorg. Gärna secondhand. Och det är bra för plånkan också. Oj, här gör vi reklam, haha! It's good for you and the earth - oh yeah! Jag kan ju även påpeka att jag inte alltid haft detta ekologiska tänk. But things might change for the better!

Jag har ju dock alltid haft rent naturligt svårt att köpa grejer eftersom jag hela tiden ställer mig frågan "kommer jag använda detta?" men idag kunde jag inte låta bli. Det var ju på rea. 120 spänn. Och fantastiskt skön och fin. 


 
Haha, så sliten människa. Det blåa är mycket mer blått egentligen också. Kanske jag ska börja med en mode-blogg? Det vore något! Nu ska jag nog ta mig en powernap och sammanstråla med resten av släkten. Adjöken!