Och så en fantastisk dag!

Efter ett gäng pissdagar fick jag nu lite mental skatteåterbäring. Oj, vad min dag var bra. 

Denna onsdag har det vankats friluftsdag för hela skolan, och det går i princip ut på att vi packar en stor buss med alla människor och far till en skidplats en bit härifrån och "slår läger", dvs väljer ett grillställe som skolan ockuperar för dagen. Man har alternativen: åka i backen, gå promenader, åka i pulkbacken, åka längdskidor osv. Så länge man rör sig och har kul tillsammans ungefär. Jag brukar tycka om sånahär dagar väldigt mycket (om det inte är superduperkallt), men jag hade sen iallafall en vecka tillbaka insett att det bästa för mig vore att skippa pga sjukan. Min klassföreståndare frågade för några dagar sedan om jag hade tänkt följa med till backen, och när jag svarade ett ungefärligt "nej, tyvärr.." sade han "bra" och höll starkt med om att jag skulle vara hemma och vila.

Så det är basicly det jag har gjort idag. Till min stora glädje visade det sig imorse att jag inte var den enda som var kvar på skolan. Liselotte, Maja och Martina hade också bestämt sig för att, av sjukliga skäl, stanna hemma. Tacktacktack för dessa människor.
 
Det har varit fantastiskt bra väder, vi har myst framför Big Bang Theory, vi for ut på en fin biltripp till ICA, och vi har bara umgåtts. Och vilat. Och mått så otroligt gott att jag nästan får dåligt samvete för att ha varit så bitter. Och - som jag idag återigen fått uppleva - Gud är här, Gud är god och Gud är verksam. 

Ikväll har vi även haft konsert, jag och mina klasskamrater! Vi kom fram till att det blev lite av en "kaos-konsert", men att den ändå gick riktigt bra! Tyvärr var det just den här - en av de bättre konserterna - som inte hamnade på film. :( Sen gick det även upp för mig när vi väl stod där på scenen, och jag sjöng och spelade. Jag älskar verkligen det här. På riktigt.