Fredagen den 28 februari.

Hittils har dagen sett ut som sådan:

06:15 Väckarklockan ringer och jag springer yrvaket upp och febrilt letar efter mobilen som ligger på andra sidan vardagsrummet, förblindad av alla förskräckligt ljust lysande taklampor som jag ångrade att jag tände.
06:15 till 09:00 Jag fumlar runt bland frukost, påklädnad, väskpackning och bussåkning i ett enda, stort omtöcknat och sömndrucket virrvarr. Jag höll flera gånger på att somna på bussen.
09:00 Tenta. Fonetikstenta. Oh my.
09:00 till 13:00 Skriver ändå en hyfsat bra tenta, och går därifrån med lite högre förhoppningar än vad jag hade 08:59. Det tog dock på krafterna och jag kom på mig själv med att många gånger segla med blicken ut genom fönstret.
14:00-ish Äntligen är jag hemma och det är nu mystiken tätnar.
14.00 till ungefär 18.00 Ingen vet riktigt vad som hände dessa timmar, men bevis i form av använda köksredskap och en mätt mage skvallar om att det åts lunch/middag. Så det är ju bra iallafall. Utöver det - jag har som inget riktigt klart minne, utöver lite youtubetittande och lite Big Bang Theory. A couple of hours of blur.
Kring 18.00-tiden satte jag mig och faktiskt läste lite seriertidningar - det var oerhört länge sedan. Ett stycke Superman från 1989 och ett stycke Kalle Anka (Don Rosa-klassiker, så jag skulle säga snarare Joakim von Anka) från 2013. Denna Don Rosa-klassiker har jag sparat till ett bra (ledigt) tillfälle. Ikväll hade jag äntligen tid för serietidningarna.

Och för att sammanfatta min senaste halvtimma.
 
 
Detta plus te, godis och en film innan jag tar igen all sömn jag bortprioriterat på senaste. Så.. Brave eller Spiderman. Which to chose?