Boda Borg

Jag sitter här och har kramp och en sån värk i magen, och jag misstänker att det är tre stycken, lite extra betonade, anledningar som ligger bakom. Den första är att jag helt enkelt chockerat min kropp idag. Jag har använt muskler jag inte ens trodde jag hade, jag har jobbat snabbt och intensivt och det har varit påfrestande för både kropp och huvud. Den andra anledningen är att jag idag har skrattat så otroligt, otroligt mycket. Den tredje anledningen är att jag, efter en vecka av extremt liten aptit, chockerade min mage med ett stycke Big Time Nuggetsmeal ala Max. 

Idag har vi alltså varit på Boda Borg med klassen, och det var fantastiskt. Det var en rejäl behövlig paus mitt i allt kaos, skolmässigt som personligt. Klockan 13 rullade vi med bussen härifrån och 23 - 23.30-ish var vi tillbaka här på Dallas. Och shit pommes som vi har jobbat alltså! Haha! Jag var med Jonas och Markus och vi klarade alla banor utom just en som var helt omöjlig! Åh, jag hade så kul! Tack hörrni!! Frågan är ju dock huruvida jag kommer kunna ta mig upp ur sängen imorgonbitti eller inte.. haha! Träningsvärken är REDAN förskräcklig! Men det ska faktiskt bli himla skönt att gå i säng nu, efter en varm dusch och lite nervarvning.. om jag nu kommer hitta något bekvämt sätt att sova eftersom alla mina muskler säger emot hur jag än rör på mig.
 
Något jättetråkigt som hänt ikväll är dock detta. När vi började rulla från Skellefteå såg vi en väldigt rök och vi förstod att någon brann någonstans men vi fortsatte köra och tänkte inte mer på saken. Nu i efterhand har jag fått veta av Nils som skickade en länk som berättade om vad som hade hänt. 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15850340.ab
 
Jag skänker en tanke till alla anhöriga... <3