Hemma från Stockholm med borttappat bagage.

Hjärnan kokar av både hög hjärnaktivitet och hög värme. Jag och syrran har intagit extrem soff-position ikväll framför Oz the Great and Powerful, men det kommer nog ta en stund för mig att varva ner iallafall. 

Som skrivet har jag precis kommit hem från en Stockholmsvistelse, där jag spenderat 5 dagar med att hälsa på min syster. Mamma och pappa var också med på resan och tillsammans checkade vi av listan av Stockholms, enligt mamma och pappa, topp 5 fik som helt enkelt inte kan gå obesökta. Jag tror jag har fikat för resten av halvåret. Vi har utöver det hunnit med att köra ohyggligt vilse i storstan, fått punka, shoppat lite smått och gått på Tekniska Museet.

Jag och syrran hann även gå på Interact-bio ala Rocky Horror Picture Show, och det - mina vänner - var verkligen en spännande upplevelse, haha! Interact-bio innebär att publiken är med och medverkar på olika sätt, och hela det konceptet tyckte jag var fantastiskt! När huvudpersonen skulle bringa en skål under en middag (toast) skulle alla vi i publiken kasta rostat bröd mot filmduken, när två av huvudpersonerna gick i en mörk och regnig skog där den kvinnliga rollen skyddade sig mot regnet med den klassiska tidning-över-huvud skulle alla i publiken ha en tidning över huvudet och samtidigt spruta vatten över alla andra med vattenpistoler. När det var party skulle vi ta på oss partyhattar och blåsa i partytutor, när ett par gifte sig skulle vi kasta ris i hela salongen osv. Vi skulle även besvara olika repliker med utvalda comebacks and so on. Sen hade jag ju aldrig sett själva Rocky Horror förut, haha... Men har du aldrig varit på en interact-bio - testa!

Utöver allt bra i mitten började och slutade denna Stockholmsvistelse på väldigt bra sätt. När vi precis skulle lyfta från flygplatsen i Luleå får jag ett sms från min kära vän Joel, där han glatt frågar vilken tid jag är i Stockholm, eftersom han tydligen var söderöver också. Det är inte varje dag man stöter på en av sina bästa vänner i Stockholm, haha! Vi strosade oss genom huvudstaden och fick oss en rejält härlig pratstund och catch up. Idag fick jag ett par timmar fullsmockade av diskussioner och prat kring marvel/hp/starwars-filmer, musik, diverse must see-80talsfilmer, en på riktigt redig diskussion kring Back To The Future-trilogin (där inte enbart jag står för fakta eller iver, haha).. och självklart lego. Mycket lego. Gabriel Bremler - på återseende!

Så nu är jag hemma igen, där kranvattnet smakar som renaste bäckvatten i jämförelse. Mitt bagage hann bli borttappat någonstans mellan Arlanda och Kallax, men jag fick precis ett sms om att det är upphittat och snart påväg hem till min dörr. Det är väl ändå service. 

Sen måste jag ju ändå visa detta. Man blir lite lycklig när en av ens musikhjältar lägger upp sånt här. Vilken himla rolig trevägs-kombo! Förstå hur nöjd jag är just nu. Den är ruskigt ful, men jag måste ju erkänna att jag länge övervägt att köpa en iallafall. Det är ju en Lego-Delorean, hallå.