Första veckan

Efter en vecka i en fantastiskt underbar Dalkarlså-bubbla, föll jag pladask tillbaka till mina orutiner i samband med min hemkomst. Alla sover här hemma i lägenheten och jag funderar åter igen på att bädda ner mig i soffan medans jag tittar mig igenom antalet tv-serier samtidigt som jag har datorn i knät och pendlar mellan diverse internetsidor. Klockan får ju gärna bli sisådär halv 3 också, innan jag märker att jag borde sova. Inte okej, alltså. Inte på något plan!

Men i huvudsak - jag lever och mår. Har träffat kanonfina människor, tagit del av god mat och rituner i massor, spelat musik, lärt mig om hälsa och avnjutit flertalet tekoppar och fika med olika folk. Kommer bli ett megabra år! :)
Ikväll har jag dessutom lagat och ätit god mat med familjen, samt styrt min kos mot Harrbäcken och två vänner där. :) Glädje, liv och öppenhet, absolut. Massa leenden, självklart. Men tröttheten - den dominerar! Ha det gött, allihopa! Man vet aldrig riktigt när jag kommer uppdatera igen, haha! Klarade ju en vecka utan dator. Klarar jag en vecka till, måntro?
G'naat! :)