Dan före dopparedan.

Jag har inte riktigt bestämt mig för om det är mysigt eller sjukt omysigt att höra ljudet av regnet som smattrar mot fönstret dagen innan julafton. Ska jag vara ärlig lutar det faktiskt väldigt mycket åt det mysiga hållet, men jag har ju alltid varit svag för regn. I övrigt har jag inte vidare julstämning what so ever, vilket är tråkigt. Kan bero på att vårat bo inte är överbelamrat med julprydnader i år. Skulle jag få bestämma skulle det vara tomtar i varje hörn, glitter, ljusslingor runt dörrposterna, julgardiner, julstjärnor i varje fönster, and on and on and on. Pepparkakshus och hela köret. Men av någon anledning verkar fler och fler julprydnader försvinna ju fler gånger vi flyttar (och jag tror nästan det finns en tanke bakom, haha). Nåväl. Julen handlar ju inte bara om pynt.

Idag har jag även tittat ikapp på julkalenderavsnitten jag missat under de senaste dagarna. Och shit, denna julkalender är den bästa på länge, enligt min mening. Så himla bra! Nu tänkte jag få mig något att äta och sen slå på en film. Denna Sara Samuelsson har nämligen blivit groggy och varit på vippen att svimma flera gånger de senaste två dagarna. Vet icket vad som äro felande. Vila är nog behövligt, kan jag tro.
Syrran kom även hem till Piteå igårkväll. Hon dumpade de tre sista Hp-böcker på engelska på min säng. Hon blev glad, för hon slapp dem. Jag blev glad, för jag fick dem.