Sammanfattning om sommaren och 15 timmar till London.

Så jag har väldigt länge försökt författa ett bra, prydligt, informativt och i bästa fall även lite underhållande inlägg om den senaste tiden, om vad jag haft för mig, vilka jag träffat, vad jag upplevt och tänkt, tiden hemma i Piteå och alla dess toppar och dalar. Bristen på min närvaro här har absolut skvallrat högt om att det inte blivit så mycket publicerat. Jag har så mycket jag har velat skriva om, och jag har många gånger suttit mig ner och skrivit, men det är inte mycket som faktiskt kommit sig ut i cybervärlden. 

Jag brukar ju alltid sväva iväg i mina texter. Jag vill helst berätta allt om allt, exakt vad jag upplevt, med vilka jag upplevt det, vad jag såg och hur det kändes. Tidpunkter, internskämt, allt. Såhär 15 timmar innan jag ÄR i London, tänker jag hålla mig ytterst kort och minimalistiskt. 

Här hemma i Piteå har tempot varit väldigt långsamt, och det har varit väldigt bra för mig just nu, men det har samtidigt orsakat myror i benen och en stark vilja att hitta eget, fara ut i världen, göra saker, lära mig saker. Inte vila som jag kanske borde, och som jag gjort den senaste tiden. Men jag är glad att jag haft möjligheten att bo hemma en kort tid. Mina värden blir bättre och trots svårigheter hoppas jag på det allra bästa. 

Jag har mött fantastiska människor under sommaren. Vänner, gamla barndomsvänner och nya bekantskaper. Och jag är ruskigt glad för det! :) Jag har rört mig kring det norrlänska inlandet och den norrlänska kusten och träffat många fina människor! Jag fick mig även till Dallas en sväng, och det var.. om än lite konstigt, en obeskrivligt bra känsla och det kändes verkligen som hemma. Jag har träffat familjens alla medlemmar vid olika tillfällen också, vilket alltid är behövligt. 

Så om 15 timmar befinner jag mig, hur poetiskt och dramatiskt det än låter, på den plats jag längtat till sen jag var 15! Det är ändå gode speciellt. Men nu är läget så att jag ska upp kl 4 imorgonbitti, så nu är det god tid för mig att sova. 

Ha det superbra! :) Det kommer jag och Marcus säkerligen ha!