Uppdatering, vad är det?

Min brist på närvaro här i bloggen är starka tecken på att vi har haft mycket att göra på senaste. Det är så otroligt mycket jag velat skriva om, men ingen direkt tid till att verkligen sätta mig ner och författa något om allt som har hänt dessa veckor. Jag ska försöka sammanfatta så kort som möjligt.

- Mitt mående går upp och ner. För första gången på flera år känner jag dock att jag blivit tagen på allvar av en läkare och vi jobbar för att komma fram till något. Vi har kommit en bra bit på vägen, och det är inget livshotande som försegår, men tillräckligt för att bli ett speedbump. Jag har fått b12-tabletter och järn-tabletter som förhoppningsvis ska bidra till att jag slipper vara förkyld, sjuk och trött så ofta. Det är svårt när man vill så mycket fastän kroppen inte orkar alltid. Speciellt när man går en sångutbildning. 

- Vi hade ju återträff för några veckor sedan, och det var allt jag kunde begära. Vänner man inte träffat på förskräckligt länge, mys, catching up, musicerande tillsammans, pizzamiddag - och sist men absolut inte minst - en rejäl mysfrukost söndagmorgon. American pancakes med sirap och hela köret, tusen olika slags pålägg, mjuka bröd, hårda bröd, hemmabakade bröd, frukt, te, varm choklad osv, osv, osv. Fantastiskt!!

- När detta var klart var det dags att lägga hela energin på våran tema-konsert. En konsert/föreställning i form av en radioshow med musik och sketcher. Oj, så roligt det var att göra detta med klassen! Och 4 konserter varav 1 med bara låtarna. Hjälp, vad kul vi hade!

- När detta var över fick vi någon dags ledighet och när man slappnar av hinner förkylningen hitta en. Vi var minst 4 stycken i våran klass som blev sjuka lagomt till sökningen till Musiker pop/rock som för min del var nu i tisdags. Jag var ruskigt orolig eftersom jag var så dålig i halsen, men det gick bättre än jag trodde och jag gick vidare till andra omgången! :D Det betyder att jag, förutom min sökningslåt, tillsammans med 4 andra som gick vidare fick spela ihop en obligatorisk låt som alla skulle ha övat på. Den låten arrade vi om lite allt efter lärarnas förslag och de fick kolla hur vi agerade i ensamble-situationer och hur vi hanterade att anpassa oss musikaliskt. Det var hur kul som helst! Nu får vi bara vänta och se i maj om man kom in eller inte. :)

- När då detta var över var det bara att hoppa på nästa tåg, som är skolresan till Stockholm! Hela skolan kommer att åka dit i helgen, vi i kören (nästan hela skolan) kommer ha 3 föreställningar, och sedan kommer de olika linjerna skiljas och åka på enskilda äventyr. Detta kommer bli hur kul som helst! STORSCHTAAN! ;)

Så är alltså läget. Jag känner att detta inlägg inte har så stor välformulerings-halt, vilket brukar vara viktigt för mig, men ett fakta-inlägg nu och då är väl kanske inte så fel. Kan förövrigt påpeka att jag idag, mitt i Queen, Guns N' Roses, Led Zeppelin osv, faktiskt låtit One Direction slinka in i spotify ibland. De är oerhört lättlyssnade när det är kaos annars. 

Imorgon är det frukost kl 6. Nu kör vi!