Nu är jag hemma, nu släpper jag allt.

Jag tror aldrig jag blivit så glad av att se Assis skorstenar förut. Nu är jag hemma och det är hela resten av familjen också, för ovanlighetens skull. Och det är så skönt att ha bloggen tillbaka, haha! Det går så mycket lättare och snabbare att skriva på datorn än för hand, som jag gjort under min Ulvö-tid. Jag har nämligen fört en liten dagbok-sort of och skrivit ner vad jag gjort och tankar om dagarna osv i blocket jag hade med mig. Blockare istället för bloggare, haha. Jag tror jag skrev om nästan alla dagar. Det är ju kul att ha om man vill titta tillbaka på sommarjobbet och tiden på ön. I det blocket finns även ett stort antal sidor med hypotetiska lönesummor och kladduträkningar på samma. Dessutom min nedräkning av dagarna.

Ikväll blir det iallafall inte många knop. Tagit det sjukt piano. Var förresten in på Musikanten en snabbis när jag väntade på bussen i Umeå, och hittade självklart ett piano där som jag vill ska vara mitt. Hm.. pengar, ja.

Och bara för att jag blev så ovanligt glad av att se Assi så får ni lite bilder jag vid olika tillfällen randomtagit av just Assi.