Kom hit.

1. Jag saknar att skriva. Skriva på riktigt. Inte blogg, inte på facebook, inte någon uppsats eller recension. Skriva för att jag vill det, skriva om precis det jag vill få ur mig. Bara skriva.
2. Jag är riktigt sjuk. Har en massa konstiga symtom och jag får inte ihop någonting. Ringde sjukvårdsrådgivningen för att få lite råd, men innan jag knappt hann berätta vad som var fel sa hon "Vet du vad. Ring din vårdcentral imorgon så ska du nog se att det ordnar sig." jaha.. tack för hjälpen?
3. Jag har läst igenom en massa år av dokument; berättelser, låtar, dikter, texter som jag hittat när jag fört över en massa filer från diverse datorer hemma till min nyinförskaffade externa hårddisk. Jag skriver aldrig nuförtiden. Det suger. Vem är jag utan orden?
4. Dagens kvitter. Ett citat som jag hörde på ett av mina jobb genom åren. Jag sommarjobbade på ett ställe som heter Reprisen, som är ett slags Second Hand- samt Återvinningcenter där man kan köpa en massa second hand-grejer. Möbler, kläder, prydnader, bildelar, elektronik, filmer osv. Typ Second Hand-IKEA delux.
Detta sa mina två kollegor vid lunchen. Haha.
Janne: Snart är det fredag!
Olle: Ja, när vi då vaknar imorgonbitti, då är det fredag imorgon!