Dagen innan dagen.

Trots att jag inte vill vara det och ens vill erkänna det är jag i så oerhört stort behov av att vila just nu. Utifrån gårdagens bravur hade jag så gärna skippat dessa tre månader av o-dallas och börja på ett nytt år direkt. Å andra sidan är det skönt att komma härifrån. Skönt att få en möjlighet att verkligen sakna alla människor jag inte kommer träffa så mycket i sommar, eller kanske inte ens kommer återse till hösten, för den delen. Skönt att få bo någon annanstans, och skönt att ha huvudet någon annanstans. Skönt att byta.
.
Igårkväll tog vi en paus ifrån veckans kaos för att fara in till Café Station för att lyssna på Rockmusikernas sista konsert, och det var helt fantastiskt. Oj, så de har arbetat! Bra lät det, och grymma var de! Åh, jag blir så stolt! Och just nu ligger en av de grymma sångarna i en säng en meter ifrån mig och sover, haha! :) Snart är vi inte längre roomies, jag och Jenny. Oj, det kommer kännas tomt! Konserten igår gav mig en reminder varför jag gör det här. varför det läggs ner så mycket tid och ork. Jag älskar det. Och det är så underbart kul! Jag längtar så sjukt mycket till nästa år!
.
I eftermiddag börjar det sista momentet på detta år. Vårfesten. Vi i NML och några från Allmän och en från Textil har hand om den, och det kommer bli så bra i slutändan. Det hoppas jag verkligen. Så efter god mat, lekar (som min grupp på 5 pers har ansvar för, yeah!) en liten konsert och öppen scen kommer alla deltagare, trots förskräcklig träningsvärk, dansa som tokar på det traditionella discot. Det var disco på julfesten och det är disco nu. He kom å blli awesome. ;)
.
En och en halv dag kvar kvar. Sen får man sova!